Meiltä myös DNA:n palvelut!

 

Asiakkaamme tarvitsevat muiden palveluiden lisäksi yleensä myös puhelin- ja dataliittymiä, joten meille oli luontevaa hankkia operaattoriedustus. Saat meiltä yhden luukun periaatteella muiden muuassa seuraavat palvelut: 

Puhelinliittymät

DNA Business Rajaton 5G- ja 4G -yritysliittymät.

Nettiliittymät

DNA Liikkuva laajakaista

4G- tai 5G-nettiliittymä liikkuvaan työhön. Sopii hyvin esimerkiksi tablettiin tai kannettavaan tietokoneeseen jossa on oma 4G- tai 5G-kortti. Kätevä myös erilaisissa kannettavissa tai toimistokäyttöön tarkoitetuissa langattomissa modeemeissa, joten pelaa hyvin esimerkiksi toimiston varayhteytenä. 

DNA Yritysinternet

Korkealuokkainen ja vikasietoinen yhteys eri tekniikoilla kuten perinteinen kupari, valokuitu ja langattomat 4G ja 5G. Saatavilla varayhteys: esimerkiksi pääyhteytenä 5G ja automaattisena varayhteytenä SDSL jolloin yhteydet pysyvät päällä vaikka joku kauhaisisi kaapeliin tai tukiasema hajoaisi. 

DNA Yrityslaajakaista

Luotettava ”perusnetti” toimistolle tai muuhun toimipisteeseen. Kiinteä yhteys joko XDSL-, Ethernet-, kaapeli- tai 5G-tekniikalla. Modeemit ja päätelaitteet sekä kiinteä IP-osoite saatavilla lisäpalveluna. 

Yritysverkot

Voit yhdistää eri toimipisteidesi verkot DNA Yritysverkkopalvelulla, ja samaan verkkoon voidaan yhdistää käyttäjät jotka ovat toimiston ulkopuolella. Silloin kaikilla on käytettävissä samat sisäverkon palvelut kuin he olisivat fyysisesti toimistolla kuten verkkolevyt ja tulostimet. 

Vaihdepalvelut

Mobiilivaihdepalvelut joissa voidaan mm. muuttaa puheluiden kulkua sen mukaan onko käyttäjä paikalla, lomalla vai varattu. Tilaa voi hallita mobiilisovelluksella. 

DNA:n valikoima on erittäin laaja – autamme mielellämme sinua löytämään yrityksellesi hyödyllisimmät palvelut!

marko kavakkoMarko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406