Yoximo

Yoximo – kannettava maksupääte 3G- ja WIFI-yhteydellä

Atos Worldlinen tuoteperheen pöytämallien jatkoksi meillä on myös kannettava maksupääteversio. Tästä kestävä korttipääte kotiinkuljetuksiin, messuille, festareille ja muualle missä tarvitaan valmiutta maksaa siellä missä asiakkaat ovat.

 • Iskunkestävä, pudotuskorkeus 1,2m
 • Käyttölämpötila alimmillaan -10°C
 • Lataus suoraan kyljestä latausjohdolla, ei tarvetta erilliselle telakalle
 • Wifi- eli WLAN-yhteys ja 3G-yhteys samassa laitteessa, maksupääte käyttää sitä kumpi on saatavilla
 • Kääntyvä näppäinsuoja
 • Maksupäätteessä on 3G-liittymä jonka rajaton käyttö kuuluu kuukausivuokraan.

Huippunopea toimitus! Pääte valmistuu meillä korkeintaan 5 arkipäivässä – lähes aina uusi maksupääte on sinulla alle viikossa!

Raportointipalvelu

Maksupäätteen vuokraan kuuluu käyttöoikeus PoplaView-raportointipalveluun. Sieltä voit selata muun muuassa seuraavia:

Tilityserät: Pankille lähetettyjen tilityserien selailu ja haku. Pankki tilittää myynnit tilillesi tilityserien perusteella.

  • Tapahtumat: Maksupäätteellä tehtyjen tapahtumien selailu ja haku.
  • Maksupäätteet: Käytössäsi olevien maksupäätteiden selailu ja haku. Listasta näet nopeasti ovatko päätteen aktiivisessa käytössä ja yhteydessä keskitettyyn palveluun.
  • Raportointi: Maksupäätekohtainen myynnin raportointi. Oletusnäkymänä on kuluvan päivän myynti, mutta voit luoda raportin myös pitemmältä ajalta.
  • Tuki: Maksupäätetuen yhteystiedot ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Voit kirjautua palveluun osoitteessa www.poplaview.com.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Marko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406

Saatavilla olevat sopimustyypit

TTL Iisi

TTL IISI on vuokrausmalli jossa maksupääte vuokrataan 36 kk vuokra-ajalle. Vaihtolaitepalvelumme ansiosta toimintasi pysyy koko ajan vauhdissa: jos maksupääte vikaantuu, me lähetämme sinulle ehjän ja palautat meille rikkinäisen – niin helppoa se on! Enää ei tarvitse huolehtia maksupäätteen lähettämisestä huoltoon ja laitteen vuokraamisesta huollon ajaksi, uusi maksupääte on sinulla jopa jo seuraavana arkipäivänä. Ja mikä parasta, vuokra on 100%:sti verovähennyskelpoinen! TTL IISI -vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Poplapayn tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa.

TTL Joustava

TTL JOUSTAVA soveltuu paremmin jos Poplapay maksupääte pitää vuokrata lyhyemmälle jaksolle. Se sopii erityisen hyvin tapahtumamyyntiin tai kausikäyttöön jossa maksupääte on käytössä esimerkiksi kesäkahvilassa. Enää sinun ei tarvitse murehtia laitteen säilytyksestä ja päivityksestä, vaan vuokraamasi korttimaksuratkaisu on käytössä juuri sen ajan joka toimintaasi sopii. Vaihtolaitepalvelu ja 3G-liittymä on luonnollisesti osa myös TTL JOUSTAVA -sopimusta ja kuukausimaksuun kuuluu myös raportointipalvelu. Vuokrasopimuksen lisäksi tarvitset kauppiassopimuksen joko Poplapayn tai jonkun muun palveluntarjoajan kanssa. Mikäli et heti alussa halua lähteä 36 kk sopimukseen mutta tarpeesi on oletettavasti pidempi kuin muutamia kuukausia, voit vuokrata maksupäätteen myös toistaiseksi!

Kuukausimaksut

TTL IISI 36kk 53€/kk

TTL JOUSTAVA 75€/kk

Avausmaksut

Sopimusten avausmaksu on 60€/laite. Avausmaksun lisäksi sopimusten avauksesta veloitetaan laitemäärästä riippuva käsittelykulu, alkaen 15€.

Kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

TTL Systems ja Poplatek

TTL Systems on ollut Poplapayn ja sen edeltäjän Poplatekin maksuratkaisujen jälleenmyyjä vuodesta 2015. Nykyisin Poplapay on osa Nets-konsernia. Ryhdyimme yhteistyöhön Poplapayn kanssa heidän laitevalikoimansa ja erityisesti PoplaView-raportointi- ja hallintaportaalin vuoksi jotka erottuvat edukseen nykyisestä valtavirrasta.

Käyttöohjeet

Avaa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje tästä. Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen.

PDF- muotoisen tuote-esitteen saat ladattua täältä.

"Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

"Hyvä, pitkä yhteistyö."

"Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

"Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

"Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

 "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

 "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

"Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

"TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa"