TTL Systems on Lenovo Huolto – yrityslaitteiden huoltovaltuutuksilla varustettu takuuhuolto. Toimimme koko Pirkanmaan alueella!

Lenovo Huolto hoitaa serftifioidulla ammattitaidolla kaikki yrityskäyttöön tarkoitetut Lenovo kannettavat, pöytätietokoneet ja työasemat. Valitettavasti meillä ei ole Lenovo takuuhuoltovaltuutusta kuluttajakäyttöön suunnatuille laitteille, kuten IdeaPad -kannettaville. Kuluttajatuotteiden osalta pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan valmistajaan numeroon 09 747 902 51 tai myyjäliikkeeseen.

Soita numeroon 03 2700 400 tai ota yhteyttä!

Huoltamiamme Lenovo tuotesarjoja ovat esimerkiksi:
  • Lenovo ThinkPad
  • Lenovo ThinkCentre
  • Lenovo ThinkStation
Lenovo Huoltomme palveluita ovat:
  • Lenovo takuuhuollot
  • Takuun ulkopuoliset huollot
  • Kustannusarviot ja diagnoosit

Lenovo Takuuhuolto

Huollamme Lenovo-laitteesi takuun tasosta riippuen joko huoltotiloissamme Tampereen Hervannassa, tai OnSite-huoltokäynnillä siellä missä laite on. Lappiin asti emme lähde itse, mutta sekään ei ole ongelma – meillä on kattava verkosto muita valtuutettuja Lenovo Huoltoja joten saat huoltoa missä vain!

Vaikka laitteessasi ei olisi takuuta tai takuun laajennusta joka oikeuttaa huoltoon paikan päällä, Lenovo Huolto voi erillisestä korvauksesta silti huoltaa laitteesi sen sijaintipaikalla.

Hyvin suuri osa vioista voidaan diagnosoida jo puhelimessa, jolloin saamme varaosan heti tilaukseen. Lenovo Huolto voi vaihtaa esimerkiksi näppäimistön ja suorittaa muita pienempiä huoltotöitä jopa odottaessasi, jos olemme sopineet siitä etukäteen.

Hajosiko kiintolevy ja kuvat pitäisi saada talteen? Pääosa takuista ei kata datan pelastuksia – Lenovo Huolto voi silti suorittaa sen erillisveloituksesta. Halutessasi asennamme Windowsin ja haluamasi ohjelmat laitteellesi, tai suoritamme muita lisätöitä Lenovo Takuuhuollon yhteydessä. Takuuhuoltoon kuulumattomia töitä suoritetaan vain yritysasiakkaille.

Lenovo Huolto

Lenovo takuuhuoltojen lisäksi teemme erikseen veloitettavia huoltotöitä joista yksi yleisimmistä on kustannusarvioiden teko vakuutusyhtiöille. Jos laitteesi on kokenut haaverin joka voidaan korvata yrityksen vakuutuksesta, Lenovo Huolto tekee arvion jonka perusteella vakuutusyhtiö päättää korvauksesta.

Lenovo Huolto tekee tietenkin myös perinteisiä huoltotöitä kuten näyttöjen, emolevyjen, muistien, kiintolevyjen ja kuoren tai rungon osien vaihtoja Lenovo -yritystuotteille. Huomioithan että takuuhuoltoon kuulumattomia töitä suoritetaan vain yritysasiakkaille.

Lenovon laitteet nauttivat edelleen mainetta kestävinä ja pitkäikäisinä työkaluina – vaikka takuu olisi jo mennyt umpeen, rikkoutuneista laitteista saa usein pienellä panostukselle vielä työvälineen pitkäksi aikaa!

Lenovo Idea- tai muiden kuluttajatuotteiden ollessa kyseessä pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan Lenovoon tai myyjäliikkeeseen. Yhteystiedot Lenovolle löydät Lenovo tukisivuilta.

Valtuutettu huolto on luotettava kumppani

Tampereen Toimistolaite Oy on tehnyt yhteistyötä Lenovon kanssa jo vuodesta 2011 ja olemme Lenovo AWSP-kumppani. Lenovo vaatii yrityskohtaisesti tietyn määrän Comptia A+ tai Server + -tutkintoja ennen kuin valtuutus myönnetään. Sen lisäksi Lenovo Huoltoja varten vaaditaan yrityskohtaisesti tietty määrä Lenovon tuoteperhekohtaisia huoltokoulutuksia ja kokeita, jotta varmistutaan parhaasta palvelun laadusta loppuasiakkaalle.