SE-S100

Mallistomme pienin ja edullisin kassamalli – joka on silti ominaisuuksiltaan suuri!

Poistunut malli, ohjelmointitöitä saa edelleen

Casio SE-S100 on mallistomme pienin ja edullisin kassamalli – joka on silti ominaisuuksiltaan suuri! Loistava valinta pienempään myymälään. Casio SE-S100 on päivitysversio Casio SE-S10 -kassakoneeseen. Nyt uutuutena mm. muistikorttitallennus ja 12 tuoteryhmäpikanäppäintä entisen 5:n sijaan.

Casio SE-S100 – edullinen pikkukassa

 • 12 pikanäppäintä tuotteille tai ryhmille
 • Kassalaatikossa 3 seteli- ja 5 kolikkolokeroa
 • Kontrollinauhan tallennus muistikortille, ei enää jokailtaista tulostusta!

kassakone

Vuokraamme kassoja myös viikonlopusta muutamaan kuukauteen – kysy tarjous!

Kaikkiin hintoihimme lisätään alv 24%.

Hiljainen ja nopea lämpökirjoitin

SE-S100:n kirjoitin on nopea ja hiljainen. Se sopii mainosti myymälään jossa hiljaisuus on tärkeä. Nopea tulostus takaa miellyttävän rahastustapahtuman. Unohda värinauhojen vaihto, lämpökirjoittimen muste ei lopu!

Tietojen tallennus SD-muistikortille

Voit tallettaa myynnit, ohjelmat ja kontrollinauhat helposti (myös automaattisesti) SD-muistikortille. Voit selata CSV muotoisia tiedostoja PC:llä silloin kuin haluat.

Avaimet käteen -toimitus

Casio SE-S100 luovutetaan sinulle ohjelmoituna ja noudon yhteydessä saat kassan käyttöopastuksen. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille tuotteet/tuoteryhmät verokantoineen ja hintoineen sekä haluttu kuittiteksti – me hoidamme loput! Ammattitaitoinen kassatiimimme osaa auttaa sinua mahdollisissa pulmissa joita ohjelmointiin liittyy. Meillä on pitkä kassakokemus ja annamme mielellämme vinkkiä siitä miten jokin asia kannattaa tehdä!

Casio SE-S100 on saatavilla eri väreissä!

Casio SE-S100 -kassakonetta on saatavana useina eri värivaihtoehtoina – lisää tyylikkyyttä myymäläsi sisustukseen!

Muita ominaisuuksia:

 • 4 Alv-kantaa
 • Päiväraportointi detaljoituna, kuukausiraportissa vain brutto- ja nettosummat
 • Koko 167 x 326 x 345 mm / 3,3 kg

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Juho Pirhonen
Puh.nro: 044 3700 406

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

TTL Systems ja Casio

Tampereen Toimistolaite Oy on Casion kassakoneiden virallisen maahantuojan Ahola Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä Tampereella. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja yli vuosikymmenen kassakokemuksella. Parasta osaamisalaamme on asiakkaidemme henkilökohtainen palvelu jonka pohjana on asiakkaidemme tarpeiden ja liiketoiminnan tuntemus. Olemme lähellä sinua!

Lisätiedot

Yhteydenotto


  "Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

  "Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

  "Hyvä, pitkä yhteistyö."

  "Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

  "Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

  "Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

  "Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

   "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

   "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

  ”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

  "Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

  ”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

  "TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

  "Nopea palvelu ongelmatilanteissa"