TTL Systems – ammattitaitoinen tietokonehuolto kaiken kokoisille yrityksille Tampereella! Lenovo- ja HP -yritystuotteiden lisäksi huollamme mahdollisuuksien mukaan myös muiden merkkien tietokoneita takuuajan ulkopuolella. Meiltä saat kannettaville ja pöytäkoneille muun muuassa seuraavat palvelut:

  • Diagnoosit ja kustannusarviot
  • Datan pelastukset hajonneista laitteista
  • Ohjelmistohuollot, esim. ajuri-, käyttöjärjestelmä-, ja tietoturvaohjelmistoasennukset
  • Ohjelmistovikojen korjaus, esim. Windows ei käynnisty mutta laitteisto on ehjä
  • Rikkoutuneiden osien vaihdot (näytöt, muistit, kiintolevyt, emolevyt, kuoren osat yms)

Kuluttajatuotteiden osalta pyydämme ottamaan yhteyttä valmistajaan. Valmistajien puhelinnumerot:
HP Kuluttajatuotteet: 09 8171 0005
Lenovo: 09 747 902 51
Canon: 020 366 466

tietokone korjaus

Soita numeroon 03 2700 400 tai jätä yhteydenottopyyntö – me autamme!

Diagnoosit ja kustannusarviot

Kaatuiko kannettavan päälle nestettä tai hajosiko näyttö kun laukku kopsahti ovenkarmiin? Tietokonehuolto hoitaa. Me diagnosoimme laitteen ja teemme tarvittavista toimenpiteistä kustannusarvion. Annamme samalla oman suosituksemme kannattaako laitetta korjata.

Usein erilaiset haaverit korvataan vakuutuksesta. Pääsääntöisesti vakuutusyhtiö vaatii kirjallisen kustannusarvion ja tekee sen perusteella korvaus- tai korjauspäätöksen. Tietokonehuolto tekee kirjallisen kustannusarvion jonka tarvitset.

Tapauksissa joissa ei ole selvää onko vika itse laitteessa vai onko se ohjelmistossa, tietokonehuolto tekee aina ensin diagnoosin. Siten vian selvitys- ja korjaustyö tehdään aina tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, joka vähentää kustannuksia.

Käytämme laitevalmistajien toimittamien diagnosointityökalujen lisäksi erittäin luotettavaa Eurosoftin toimittamaa vikadiagnostiikkaohjelmistoa, joilla laite tarkistetaan ennen muiden toimien aloittamista. Siten voidaan mahdollisimman hyvin välttää ikävät tilanteet joissa vaihdetaan ensin yksi osa, mutta laitteen toimintakuntoon saattaminen vaatiikin lisäkorjauksia.

Datan pelastukset

Kone ei käynnisty ja siellä on ainoat kopiot viimeisimmästä budjetista tai kaikki valokuvasi? Ei hätää, ne on suurimmassa osassa tapauksia vielä pelastettavissa.

Tietokonehuolto pelastaa tärkeät tietosi ja luovuttaa ne sovitussa muodossa. Yleisin keino on pelastaa kaikki mitä saadaan ja tallentaa ne esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle.

Suurin osa tapauksista saadaan ratkaistua täällä, mutta esimerkiksi palovahinkoja kärsineiden, fyysisesti erittäin vahingoittuneiden tai erittäin arvokasta tietoa sisältävien levyjen tai laitteiden osalta toimimme yhteistyössä alan johtavan toimijan Ibas Kroll Ontrack Oy:n kanssa.

Tietojen palautus

Olemme suorittaneet Ibasin koulutusohjelman ja sertifioituneet Ibas-kumppaniksi. Ibasilla on yli 30 vuoden kokemus liiketoimintakriittisten tietojen palauttamisesta yrityksille ja toisaalta digitaalisten valokuvien pelastamisesta kotitietokoneista.

Ohjelmistohuollot

Saatko Windowin käynnistyksessä omituisen virheilmoituksen? Eikö kannettava tunnu saavan yhteyttä wlan-verkkoon millään ilveellä?

Molemmissa voi hyvin olla kyse ohjelmisto- tai ajuriongelmasta. Tietokonehuolto tutkii laitteen ja mikäli vikaa ei ole itse laitteistossa, käydään ohjelmistopuolen kimppuun. Usein kinkkisen tuntuinen pulma ratkeaa ajurin tai jonkun päivityksen uudelleenasennuksella tai poistolla. Ammattilainen löytää usein nopeammin vian jonka korjaamisessa menisi muuten hyvin paljon aikaa – heitä pallo tietokonehuollolle ja käytä aikasi siihen missä itse olet asiantuntija!