Lane 3000

Lane 3000 - nopeaa integroitua maksamista

Lane 3000 on kassajärjestelmiin integroitava kiinteään laajakaistaan kytkettävä maksupääte. Lane 3000:ssa ei ole kuittikirjoitinta koska kuitit tulostuvat suoraan kassajärjestelmästä, ja asiakas saa vain yhden kuitin. Lane 3000 on päivitetty versio IPP350 -maksupäätteestä.

  • Uusi muotoilu
  • Selkeä näyttö ja näppäimistö nopeuttavat maksamista
  • Integraatio nopeuttaa toimintaa vähentämällä myyjältä tarvittavaa näppäilyä ja poistaa mahdollisuuden näppäilyvirheeseen
  • Yksinkertainen laite edulliseen hintaan

Lane 3000 on moniin muihin maksupäätemalleihin verrattuna huomaamaton ja siro maksupääte tiskillä tapahtuvaan maksamiseen. Laitteessa on vakiovarusteena lähimaksuominaisuus.

Pääte täyttää viimeisimmät PCI PTS v5-vaatimukset, eli se on erittäin turvallinen ja käytettävissä pitkälle tulevaisuuteen.

Integrointi helpottaa jokapäiväistä käyttöä poistamalla tarpeen varastoida maksupäätettä varten omaa kuittirullaa. Päätettä ei tarvitse käännellä edestakaisin summan syöttämiseksi jolloin sen kestoikä pitenee ja maksutapahtuma nopeutuu merkittävästi summan näppäilyn jäädessä pois.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Juho Pirhonen
Puh.nro: 044 3700 406

Saatavilla olevat sopimustyypit

Nets Plus

Nets Plus -sopimus sopii maksupäätteen pitkäaikaiseen käyttöön. Se on huoleton valinta, kun haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi etkä työkalujen murehtimiseen. Nets Plus -vuokrasopimus solmitaan 36kk määräajaksi, ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana määräajan päätyttyä. Kuukausimaksuun sisältyy laite, varmennuspalvelut, ohjelmistopäivitykset, vaihtolaitepalvelu ja kannettavilla laitteilla SIM-kortti. Kuukausimaksuun kuuluu myös raportointipalvelu. Tarvitset erikseen vain kuittirullat ja kauppiaspalvelun korttimaksujen tilittämistä varten. Nekin saat meiltä!

Kuukausimaksut

Nets Plus 36kk 55€/kk, sisältää Casio VR-integraation kuukausimaksun.

Nets Plus 12kk 65€/kk, sisältää Casio VR-integraation kuukausimaksun.

Avausmaksut

Sopimusten avausmaksu on 60€/laite. Avausmaksun lisäksi Nets Plus- ja Nets Pay -sopimusten avauksesta veloitetaan laitemäärästä riippuva käsittelykulu, alkaen 15€.

Kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

Liitettävyys kassajärjestelmiin

TTL Systems ja Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets A/S Suomen toimiston valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Netsin ja sen edeltäjien Nets Finland Oy:n, BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Käyttöohjeet

Lataa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje. Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen PDF-muodossa.

PDF- muotoisen tuote-esitteen saat ladattua täältä.

"Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

"Hyvä, pitkä yhteistyö."

"Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

"Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

"Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

 "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

 "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

"Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

"TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa"