VF V400

Verifone V400 – kannettava maksupääte 4G, WLAN ja Bluetooth-yhteydellä

Verifonen uusimman Engage-sarjan kannettava akullinen maksupääte monenlaiseen liikkuvaan myyntiin. Modernissa maksupäätteessä on monipuoliset yhteystavat.

 • Päätteessä vakiona 4G-, Bluetooth ja WLAN-tuki
 • Bluetooth-yhteys erillisellä lataustelakalla
 • Iso ja selkeä Gorilla Glass värikosketusnäyttö
 • Lähimaksuominaisuus vakiona

V400:n värillinen kosketusnäyttö on yli puolen päätteen kokoinen, joka helpottaa päätteen käyttämistä myös heikommassa valaistuksessa.

Lisävarusteena saatava erillinen Bluetooth-telakka toimii myös Bluetooth-tukiasemana. Lataustelakassa maksupäätteen akku on helppo ladata. Telakasta maksupääte voidaan ottaa välittömästi käyttöön ilman kylkeen kytketyn latausjohdon irroitustarvetta.

Tuloposiin integroituna päätteellä voi myydä vapaasti ja jokainen tapahtuma kirjautuu myös kassoihin. Silloin tilitys on helppoa illan päätteeksi, koska korttimyynti kassajärjestelmässä vastaa aina sitä mitä päätteillä on otettu vastaan.

Integraatio mahdollistaa myös Pay@Table -toiminnallisuuden jonka avulla voit päättää pöytälaskut ja tulostaa kuitit asiakkaille suoraan pöydässä käymättä kassalla.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Juho Pirhonen
Puh.nro: 044 3700 406

Saatavilla olevat sopimustyypit

Verifone on kehittänyt kokonaan uuden sopimusjärjestelmän Engage-sarjan maksupäätteille jossa veloitetaan vain käytetyistä ominaisuuksista. V400-sarjan maksupäätteen kuukausimaksu on sopimuskauden pituudesta ja provisioista riippuen 29,90€-59,90€ johon lisätään valitut lisäpalvelut:

Lisäpalvelut

 • Basic dataliittymän (SIM) kk-maksu 4,90 €
 • Roaming dataliittymän (SIM) kk-maksu 6,90 €
 • Vaihtolaitepalvelu 4,90 €
 • Laiteturva 4,90 €
 • Monen käyttäjän versio 9,90 €
 • Logo 3,90 €
 • Ravintolaversio 3,90 €
 • Bruttotilityslisä 10 €
Peruutusturvamaksut/ Sopimuskausi Kertamaksu/ laite
 • 36 kk 95 €
 • 48 kk 145 €
 • 60 kk 195 €

Liitettävyys kassajärjestelmiin

TTL Systems ja Verifone

Verifone on yksi suurimmista korttimaksamisen toimijoista maailmassa jolla on toimintaa yli 150:ssä maassa. TTL Systems toimii Verifonen maksupäätteiden ja muiden maksamiseen liittyvien ratkaisujen jälleenmyyjänä Tampereella. Me tarjoamme ison toimijan vakauden lisäksi henkilökohtaista palvelua, jossa asiakaspalvelijalla on myös nimi ja kasvot. Tule käymään!

"Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

"Hyvä, pitkä yhteistyö."

"Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

"Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

"Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

 "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

 "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

"Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

"TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa"