Tulopos ravintoloille

Tulopos ravintoloille

Tulopos on nimenomaan ravintoloihin suunniteltu edistynyt kassajärjestelmä. Tulopos:in suunnittelijoilla on pitkä kokemus ravintola-alalta ja sen järjestelmistä, eli näkemystä myös siitä miten niitä ei kannattaisi toteuttaa.

Kenelle?

Tulopos on erinomainen valinta jos tunnistat itsesi tai toimintasi näistä:

 • Tarvitset järjestelmän joka on optimoitu nopeaan tiski- ja pöytämyyntiin
 • Haluat valintasi mukaan käyttää tai olla käyttämättä vaihtelevaa määrää tabletteja tai kiinteitä kassapisteitä
 • Haluat helpon osittaisen tai kokonaisinventoinnin, jopa työvuoron hiljaisina hetkinä
 • Arvostat ammattilaisen puhelintukea joka päivä 09:00 – 23:30
 • Haluat lisätä tuotteita joustavasti ja helposti, jopa kesken päivän
 • Olet kiinnostunut siitä mitkä tuotteet liikkuvat ja eivät liiku, mikä tuottaa ja ei tuota

Miksi?

 • Tuloposin koko käyttölogiikka on suunniteltu sen pohjalta miten asiat yleensä ravintolassa tehdään, sekä tiskin yli että pöytiin myytäessä
 • Peruslisenssillä voit kytkeä järjestelmään samassa ravintolassa niin paljon laitteita kun haluat, lähes mitkä tahansa tabletit käyvät
 • Verifonen maksupäätteillä joko ”vapaa myynti”- tai Pay@Table -integrointi
 • Tuotteita luotaessa järjestelmä luo itse esimerkiksi eri kokoisten oluiden ja viinien tuotteet
 • Ohjelmistotuki puhelimitse saatavilla 7 päivänä viikossa 09:00-23:30, tuki kuuluu hintaan. Laitteiston vaihtolaitepalvelu kuuluu niiden laitteiden vuokraan jotka on vuokrattu meiltä.

Laitteet

Järjestelmää käytetään yleensä joko kiinteiltä kosketusnäytöllisiltä kassapäätteiltä tai tableteilta. Tabletit voivat kulkea tarjoilijoiden mukana, tai ne on asennettu kiinteisiin lukollisiin telineisiin saliin tai tiskille.

Meillä on tiettyjä laitesuosituksia tableteiksi jotka on käytössä havaittu hyviksi. Voit toki hankkia ne myös itse suosituksemme pohjalta.

Kosketusnäytölliset kassapäätteet, rahalippaat, kuittitulostimet ja tarpeelliset verkkolaitteet saat meiltä edulliseen kuukausihintaan joka sisältää varalaitteet jos jotain hajoaa.

Maksupäätteet

Järjestelmässä voidaan käyttää joko erillisiä tai integroituja maksupäätteitä. Erillismaksupäätteeksi käyvät mitkä vain. Integroituina maksupäätteinä käyvät seuraavat:

 • Tiskille Poplatekin Yomani
 • Kannettavana Verifonen VX680 Wlan

Tiskillä olevalle päätteelle integraatio toimii kuten yleensä, eli kun kassalla täpätään että maksutapana on maksupääte, kassa lähettää summan maksupäätteelle joka hoitaa veloituksen. Kun veloitus on mennyt läpi, pääte ilmoittaa tämän kassalle joka tulostaa kuitin.

Kannettavat maksupäätteet saa toimimaan sen lisäksi vapaan myynnin tilassa tai pöytämyyntitilassa. Vapaan myynnin tilassa myyjä näppäilee summan maksupäätteelle, joka hoitaa veloituksen. Tieto veloituksesta menee taustajärjestelmään, jolloin tilittäessä maksupäätemyynnit ovat kassalla aina oikein. Vapaan myynnin tilassa kassaa voi käyttää koko ajan, koska korttimaksua ei ole sidottu yksittäiseen kuittitapahtumaan.

Pöytämyyntiä käytettäessä pöytä tai pöytäpaikka voidaan avata kassajärjestelmästä maksupäätteelle ja hoitaa veloitus. Maksupääte sulkee pöydän tai pöytäpaikan ja tulostaa suoraan maksupäätteestä kirjanpitokelpoisen kuitin. Ei siis tarvitse enää mennä kassalle hakemaan erikseen niitä kuitteja ja sulkemaan paikkoja tai pöytää.

Asennus, koulutus, opastus

Meillä on eri tasoisia koulutuspaketteja, jotka valitaan sen mukaan kuinka paljon haluat tehdä itse. Simppeleimmillään suoritamme laiteasennukset ja opastamme tuotteiden ja varastojen luontiin ja järjestelmän käyttöön.

Toteutamme myös avaimet käteen -paketteja joihin kuuluu käytännössä kaikki – siten vapautamme sinun aikaasi siihen missä itse olet asiantuntija.

Kerro meille itsestäsi – me kerromme miten voimme auttaa:

Sinun hommasi on luoda arvoa omille asiakkaillesi ja tienata sillä. Meidän hommamme on sorvata sinulle kasaan työkalut jotka tuottavat sijoituksena eivätkä ole kuluerä, ja vapauttaa aikaasi toisarvoisesta tuseeraamisesta siihen mistä sinä tienaat.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Juho Pirhonen
Puh.nro: 044 3700 406

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

TTL Systems ja Tulopos

Tulopos on Helsingissä majaansa pitävä ja Tampereellakin aktiivisesti toimiva pieni ja ketterä kassajärjestelmätoimittaja. Sen perustajilla on pitkä kokemus ravintola-alalta ja IT:stä, ja oikeastaan tuo kokemus toimi alkusysäyksenä koko RavinteliSofta Oy:lle. Ajatus lähti siitä että moni järjestelmä tekee paljon asioita vaikeasti, joten teetetään järjestelmä joka tekee oikeita asioita helposti. RavinteliSofta on pieni organisaatio jossa koodaus teetetään ulkopuolella jotta Juhani ja Veli-Matti voivat keskittyä asiakkaiden auttamiseen, ratkaisujen tarjoamiseen ja uusien ominaisuuksien kehittämiseen. TTL Systems päätyi Tuloposin jälleenmyyjäksi muutamien asiakkaidemme suositeltua tätä uutta järjestelmää. Lopullisesti asia ratkesi kun Ville törmäsi Juhaniin messuilla. Tätä ei mitenkään haitannut Tulopos referenssiluettelo Tampereelta. Järjestelmää käyttää esimerkiksi Ravinteli Bertha, Ravinteli Huber, Ravintola C, Gastropubit, Periscope, Hella & Huone, Dining 26, Kaijakka, Sitko, Piemonte, Cask Room ja Olympia-kortteli muutamia mainitaksemme.

Liitettävyys maksujärjestelmiin

Yhteydenotto


  "Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

  "Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

  "Hyvä, pitkä yhteistyö."

  "Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

  "Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

  "Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

  "Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

   "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

   "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

  ”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

  "Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

  ”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

  "TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

  "Nopea palvelu ongelmatilanteissa"