Tampereen Toimistolaite Oy – TTL Systems

Miksi TTL Systems?

Haluamme että asiakkaamme saavuttaa tilan jossa tietotekniikka on renki eikä isäntä – erilaisten laitteiden ja järjestelmien pitää toimia työkaluina jotka mahdollistavat sen että asiakkaamme voi saavuttaa oman tavoitteensa.

Haluamme olla asiakkaamme luotettu neuvonantaja, ja etsiä aina asiakkaan kannalta parhaimman pitkän tähtäimen ratkaisun.

Tähän päästään toimintamme kolmella peruspilarilla:

REHELLISYYS

Toimialamme luonteen vuoksi asiakas luovuttaa meille paljon arvokkainta omaisuuttaan eli tietoa. Sen vuoksi meidän pitää olla kaikissa toimissamme ehdottoman rehellisiä ja luotettavia. Eli sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä sovitaan. Jos asiakkaan pitkän tähtäimen etu poikkeaa meidän edustamme, ensisijainen on asiakkaan pitkän tähtäimen etu.

HENKILÖKOHTAISUUS

TTL Systemsin pieni koko mahdollistaa sen että me palvelemme asiakastamme henkilökohtaisesti. Asiakkaamme asioi pääsääntöisesti aina saman ihmisen kanssa. Vastavuoroisesti me haluamme oppia ja tietää asiakkaamme toiminnasta mahdollisimman paljon. Vain asiakkaan liiketoiminnan ja vaatimusten ymmärtäminen mahdollistaa asiakkaan kannalta parhaiden ratkaisujen suunnittelun.

SELKEYS

Viestimme siten että vastaanottaja ymmärtää. IT- ja kassa-ala on täynnä erilaista insinöörijargonia, joista alan ulkopuolisen on monesti hankalaa saada selvää. Tehtävämme on huolehtia siitä että asiakas ymmärtää oikein erilaisten ratkaisujen edut, heikkoudet ja vaatimukset ja pystyy realistisesti punnitsemaan tarjoamiamme vaihtoehtoja.

Historia

TTL:n tarina alkoi kun Jyri Nummi perusti Tampereen Toimistolaite Oy:n vuonna 1998 kopiokoneiden korjaustöitä varten. Hiljalleen kuvaan astuivat faxit ja perässä seurasi tietokoneiden huolto.

Kassalaitteet ja korttimaksaminen päätyivät toimintaan mukaan 2000-luvun alkuvuosina kun joku sattumalta kysyi kopiokonehuollon yhteydessä kassakoneen huoltoa. TTL alkoi huollon lisäksi keskittyä myös myyntiin ja tietotekniikan ylläpitopalveluihin.

2007 Tampereen Toimistolaitteen aputoiminimeksi lisättiin nykyisin käytössä oleva TTL Systems, sillä toiminta ei enää täysin vastannut perinteistä toimistolaitekorjaamoa.

2019 TTL Systems liittyi osaksi valtakunnallista Data Group -ketjua joka toi mukanaan laajan IT-alan osaajien ja resurssien verkoston.

Nykyiseen liiketilaan Hermiaan muutto tapahtui 2023. Tätä edelsi 5 vuotta Lielahdessa ja 12 vuotta Messukylässä Vuohenojankadulla. Ennen sitä TTL on toiminut myös Rantaperkiössä ja Pispalassa unohtamatta Jyrin autotallia.

Palveluksessa oleva henkilömäärä on vaihdellut 10 molemmin puolin ja on tällä hetkellä 9.

Jyri Nummi on edelleen omistaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

ttl porukkakuva