Ammattitaitoinen tulostinhuolto HP:n ja Canonin valmistamille yritystulostimille ja monitoimilaitteille. Huollamme ja korjaamme tulostimet, kopiokoneet, suurkuvatulostimet ja monitoimilaitteet sekä omissa tiloissamme että paikan päällä!

TTL Systems tulostinhuolto on HP:n ja Canonin valtuutettu takuuhuolto, joten meiltä saat joustavasti huoltopalvelut kaikille HP ja Canon yritystulostimille!

Soita numeroon 03 2700 400 tai ota yhteyttä!

Esimerkkejä huollettavista tuotesarjoista:
 • HP DesignJet
 • HP LaserJet
 • Canon IR
 • Canon IPF
 • HP Color Laserjet
 Esimerkkejä töistä:
 • Asennukset
 • Puhdistukset
 • Kalibroinnit
 • Vianselvitys
 • Kulutusosien uusiminen
 • Romutus
 • Laitehuollot

Meiltä varaosat, kulutusosat, värit ja tarvikkeet joko asennustyöllä tai ilman. Saamme varaosat tukkureiltamme nopealla toimitusajalla, joten tulostinhuoltoa ei tarvitse odotella viikkotolkulla. Sen lisäksi sinä asiakkaana et maksa jättimäisen varaston ylläpidosta – malleja on tuhansia ja melkein mitä tahansa saa tilaamalla lähes yhtä nopeasti.

Usein tulostimen tai monitoimilaitteen vika alkaa laadun huonontumisena – tulosteessa voi olla esimerkiksi pisteitä tai viivoja jotka toistuvat tietyin välein. Laitteen toiminnan ja yleisimmät viat tunteva voi usein helposti rajata jäljen perustella vian esimerkiksi lämmitysyksikköön, rumpuun tai värikasetteihin.

Tai oletko koskaan joutunut tilanteeseen jossa väri “ei jää kiinni” paperiin vaan irtoaa jauheena tulostuksen jälkeen? Lasertulostimissa väri kiinnitetään lämmittämällä, joten vika viittaa lämpöyksikköön – kyseinen osa on usein helposti vaihdettavissa ja tulostinhuolto on edullinen suhteessa uuden tulostimen hankintahintaan.

Isommat tulostimet on pääsääntöisesti suunniteltu siten, että tulostinhuolto on helppoa ja varaosien saanti jatkuu pitkään laitteen myynnin loputtua. Sen takia monessa tapauksessa kannnattaa ehdottomasti huollattaa laite, muutaman kulutusosan uusimisella saa monesti kasvatettua laitteen käyttöikää huomattavasti. Rahan lisäksi tulostinhuolto säästää luontoa, koska laitteita ei ole tarpeen uusia joka vian yhteydessä.

Joskus tulostukseen tai skannaukseen liittyvä vika on tietokoneen tai tulostuspalvelimen ajureissa tai muussa ohjelmistossa. Ei hätää – huoltohenkilöstömme suorittaa tulostinhuoltojen lisäksi tietokoneiden laitteisto- ja ohjelmistohuoltoja, joten myös niissä esiintyvien ongelmien korjaaminen onnistuu tulostinhuollon yhteydessä.

Huoltosopimukset

Solmimme myös huoltosopimuksia – älä epäröi ottaa yhteyttä jos yrityksenne tulostaa paljon tai jos sillä on ylipäätään useampi kuin yksi tulostin. Vaikka paperiton toimisto on ollut tapetilla jo jonkin aikaa, se ei ole ihan vielä täysin mahdollista. Siihen saakka esimerkiksi sopimukset täytyy yleensä tulostaa – onko sinulle käynyt koskaan niin että tärkeään sopimukseen tai muuhun dokumenttiin tulee tulostettaessa ylimääräisiä jälkiä? Ennaltaehkäisevä tulostinhuolto on fiksu tapa pitää tulostuslaitteistot käyttökunnossa, ja mahdollisessa vikatapauksessa saat palvelun nopeasti, tutusta paikasta ja edullisin hinnoin.