Infonäytöt ja markkinointinäytöt ovat tehokkaita työvälineitä sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään ja niiden suosio kasvaa nopeasti.

Infonäytöillä voit tehostaa viestintää talon sisällä esimerkiksi näyttämällä neuvottelutilojen kalentereita tai ulkopuolisten vierailujen ajankohtia ja kertoa muista normaalista poikkeavista tapahtumista tehokkaammin kuin sähköpostilla tai ilmoitustauluilla.

Markkinointinäytöillä taas voit viestiä asiakkaillesi joko liiketilassa tai ikkunan läpi erikoistarjouksista, aukioloajoista, lounaslistoista tai tulevista tapahtumista.

Toki voit viestiä myös Ylen uutisia, bussiaikatauluja, säätietoja tai monia muita asioita joihin iDiD-infonäyttöjärjestelmässä on valmis liitäntä.

Kuva jää mieleen!

Miksi?

Jos sinulla on päällä erikoistarjous kahvista ja pullasta tai vaikka ota-3-maksa-2 lastenvaatteista, vedä asiakkaita suoraan kadulta sisään viestimällä markkinointinäytöllä ikkunan läpi.

Ikkunaan asennettu markkinointinäyttö on tehokas väline myös aukioloaikojesi ulkopuolella. Näyttösi myy vaikka putiikkisi on kiinni!

Markkinointinäytöillä voit pyrkiä myös keskiostoksen kasvattamiseen – pyöritä afterwork-aikaan ravintolan sisällä tiskin yläpuolella kanakorin tai muun pikkusuolaisen mainosta ja pyri kasvattamaan keskiostosta herätteillä.

Tai käytä tuotenostoihin vähittäismyymälässä. Näytön nostotuotteen vaihtaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin tuotteiden fyysisen sijainnin vaihtaminen myymälässä niiden menekin ohjailemiseksi.

Kun näytön käyttö ideoidaan hyvin, se on sijoitus jonka kokonaistuotto on positiivinen. Ei näitä pääsääntöisesti siksi asennella että ne ovat visuaalisesti näyttäviä ja kun muillakin on.

Järjestelmä

iDiD-infonäyttöjärjestelmä koostuu telineistä, näytöstä, pienestä yleensä näytön taakse kiinnitettävästä toistintietokoneesta ja iDiD-pilvipalvelusta.

iDiD-pilvipalvelu

Voit muokata näyttöjen sisältöjä joko yksitellen tai isompina kokonaisuuksina nettiselaimella mistä vain. Muokkaus on erittäin helppoa eikä vaadi graafikon taitoja. Käyttäjä joka osaa tietokoneen peruskäytön oppii iDiD:in järjestelmän käytön yleensä noin puolessa tunnissa.

Palvelussa on valmiina paljon pohjia ja sisältöesimerkkejä erilaisiin tarpeisiin. Käyttäjä voi itse laatia niitä lisää, tai niitä voi teetättää ulkopuolisilla toimijoilla.

Laitteet

Toistintietokone on vähän videokasettia isompi laite joka asennetaan näytön lähelle tai taakse. Toistin hakee automaattisesti päivitetyt sisällöt iDiD:in pilvipalvelusta ja huolehtii niiden pyörittämisestä näytöllä. Mikäli internetyhteys on poikki, toistin näyttää sisältöä joka on viimeksi ladattu.

Järjestelmän näkyvin osa on tietenkin se näyttö. Niitä löytyy 15 ja aika monen tuuman väliltä useilla erilaisilla tarkkuuksilla, kirkkauksilla ja muilla ominaisuuksilla. Oleellista on että digital signage -käyttöön tarkoitetut näytöt eivät ole televisioita. Ne on suunniteltu joko lähes ympärivuorokautiseen tai ympärivuorokautiseen käyttöön ja niissä on vuosien takuut. Näytön valinta on aina tehtävä olosuhteiden ja käyttötarkoituksen mukaan, sen vuoksi autamme sinua mielellämme!

Pelkkä näyttö soveltuu erittäin hyvin myös neuvottelutilakäyttöön kirkkauden ja kestoiän vuoksi. Meilläkin on TTL:n neukkareissa infonäytöt videotykkien sijaan.

Olemme apunasi myös kiinnitystavan ja telinemallin valinnassa.

iDiD:in palvelu ei ole laiteriippuvainen. Jos sinulla on käytössä näyttöjä mutta kaipaisit niille parempaa hallintaa, ne voidaan hyvin todennäköisesti varustaa iDiD toistintietokoneella ja palvelulla.

Palvelut

iDiD-infonäyttöasiakkaana palveluusi kuuluu puhelin-, sähköposti- ja chat-tuen lisäksi ilmaisia peruskoulutuksia ja teemakoulutuksia. Niitä järjestetään viikoittain iDiD:n toimistolla ja ne lähetetään myös etänä.

iDiD asiantuntijatiimi valvoo toistintietokoneiden tilaa etänä ja puuttuu asiaan mikäli jokin laite häviää verkosta eikä ole palannut sinne tietyn aikarajan sisällä.

Meidän kauttamme hoituu kaikki muu kuten asennuspalvelut ja alkuopastukset.

Integraatiot ja connectorit

Voit laatia infonäytöille sisältöä itse, mutta sen lisäksi voit ladata sinne ulkoista sisältöä useiden eri kanavien kautta. Ulkoinen sisältö voidaan upottaa osaksi tekemäsi esityksen sivua tai sitten osa esityksen sivuista on kokonaan ulkoista sisältöä. iDiD:ssä on integraatio mm. seuraaviin järjestelmiin ja lisää tulee koko ajan:


Hinnat

Kuten arvata saattaa kaikkien mahdollisten näyttö/teline/asennusyhdistelmien listaaminen tällä sivulla ei ole tarkoituksenmukaista. Näytöissä hinta saattaa takuun, koon ja kirkkauden mukaan vaihdella paljonkin. On eri asia puhua 15 tuuman tiskinäytöstä sisälle kuin 100 tuuman näytöstä ilkivaltasuojattuun ulkokoteloon jossa on oma lämmitys.

Digital signage -ratkaisut mielletään usein suuryritysten järjestelmiksi, mutta laitteiden ja palveluiden yleistyessä näin ei enää ole.

Hinnat alkaen 55€/kk!

Kysy lisää – jutellaan yhdessä miten sinä voisit hyötyä

Soittele tai tule käymään. Mietitään juuri sinun toimintaasi sopivia ratkaisuita ja ideoidaan miten voisit hyötyä infonäyttöjen ja markkinointinäyttöjen käytöstä!

Marko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406