Nets kauppiassopimukset

Maksupäätteiden käytössä välttämätön palvelu on kauppiaspalvelut, toisin sanoen sopimus korttimaksujen vastaanotosta jonkun maksupalveluiden tarjoajan kanssa.

Korttijärjestelmässä maksupääte liitetään kauppiaspalveluun joka välittää maksupäätteelläsi tehdyt maksutapahtumat eteenpäin. Maksupalvelun tarjoaja välittää toimeksiannot asiakkaidesi korttien veloittamisesta ja maksujen tilityksestä yrityksesi tilille. Samalla sopimusta solmittaessa edistetään turvallisuutta valvomalla että sopimuksen tekijä ja ilmoitettu tili tosiasiassa liittyvät yritykseen jonka nimissä maksuja aletaan vastaanottaa.

Maksujen välittäjä on sääntelyn ja turvallisuuden kannalta kuin pankki, joka vastaa sekä kauppiaalle että kortinhaltijoille päin korttijärjestelmän toimivuudesta ja turvallisuudesta. Maksujen välittäjiä valvoo Finanssivalvonta, ja niiden toiminta on tarkasti säädeltyä. Näistä johtuvien kulujen katteeksi maksunvälittäjät perivät vastaanottamistasi maksuista provisioita.

Miksi valita Nets kauppiassopimus?

Netsin historia alkoi vuonna 1968 Luottokunnan muodossa, ja se on vuosikymmenien aikana saavuttanut vahvan aseman suomalaisten maksujen välittämisessä. Nykyään se on osa Nets-konsernia, jonka valikoimasta löytyy erilaisia kauppiassopimuksia ja lisäarvopalveluita. Meidän kauttamme saat Netsin kauppiassopimukset ja lisäarvopalvelut. Muutama syy valita juuri Nets:

  • Kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat palvelut
  • MyPayments -sovellus: Portaali josta näet mielenkiintoisia tietoja maksuistasi ja liiketoiminnastasi
  • DCC Dynamic Currency Conversion valuutanvaihto: Ulkomaalaiset asiakkaasi voivat maksaa kortillaan kotivaluutallaan. Nets takaa parhaan vaihtokurssin ja saat DCC-tapahtumista erillisen palkkion
  • Sähköiset kuitit ja niihin liitettävät etuudet Storebox-palvelun kautta
  • Nets Reward: rakenna kanta-asiakasohjelmia ja palkitse uskollisia asiakkaita
  • Nets Financing: joustava rahoitusratkaisu liiketoimintasi kasvattamiseen
  • Laaja korttivalikoima: Visa, Mastercard, Diners Club, JCB ja UnionPay

Nets kauppiassopimuksia on useilla erilaisilla hinnoittelumalleilla. Laskemme mielellämme juuri sinulle parhaiten sopivan sopimustyypin!

Kerro meille toiminnastasi – tehdään sinulle parhaiten sopiva Nets kauppiassopimus:

marko kavakkoMarko Kavakko
Puh.nro: 044 3700 406
sampsa kunnariSampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407
Tampereen Toimistolaite Oy on Nets A/S Suomen toimiston valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Netsin ja sen edeltäjien Nets Finland Oy:n, BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!
nets logo