SE-S3000

SE-S3000

Poistunut malli, ohjelmointitöitä saa edelleen

Casio SE-S3000 – isompi versio!

 •  30 pikanäppäintä tuotteille tai ryhmille
 • Kassalaatikossa 4 seteli- ja 8 kolikkolokeroa
 • Tallentaa kontrollinauhan muistikortille, ei enää kilometrin mittaisia tulosteita!
 • Lisäksi kontrollinauhakirjoitin joka tekee koko ajan kopiota kontrollinauhasta
 • Nets maksupäätteen liitäntämahdollisuus

kassakone

Vuokraamme kassoja myös viikonlopusta muutamaan kuukauteen – kysy tarjous!

Kaikkiin hintoihimme lisätään alv 24%.

Maksupääteliitäntä

Maksupääteliitäntä (Nets) siirtää loppusumman suoraan maksupäätteeseen. Kuitti tulostuu kassakoneesta. Nets maksupäätteet edustavat viimeisintä tekniikkaa sisältäen mm. lähimaksuominaisuuden (NFC). Säästä aikaa ja kuittinauhaa!

Tietojen tallennus SD-muistikortille

Voit tallettaa myynnit, ohjelmat ja kontrollinauhat helposti (myös automaattisesti) SD-muistikortille. Voit selata CSV muotoisia tiedostoja PC:llä silloin kuin haluat.

Hiljainen ja nopea lämpökirjoitin, tuplana

SE-S3000:n kirjoitin on nopea ja hiljainen. Se sopii mainosti myymälään jossa hiljaisuus on tärkeä. Nopea tulostus takaa miellyttävän rahastustapahtuman. Unohda värinauhojen vaihto, lämpökirjoittimen muste ei lopu!

Kontrollikirjoitin helpottaa tapahtumien seurantaa.

Graafinen logo

Oma graafinen logo tai esiasennettu logo saadaan tulostumaan kassakuittiin.

Tarvitsemme vain logosi sopivassa muodossa.

Helppo muutosten ohjelmointi

Ei enää hirveitä koodisulkeisia jos haluat lisätä tuotteen tai muuttaa hintaa – voit muokata tuotteita, tuoteryhmiä tai kuittitekstejä suoraan Casio SE-3000:n käyttöliittymästä:

Käykö teillä Lounasseteli?

Me lisäämme Casio SE-S3000 -kassakoneeseesi maksutavat ohjelmoinnin yhteydessä – vakiomaksutavat ovat Käteinen ja Pankkikortti. Voimme helposti lisätä esimerkiksi Lahjakortin, Lounassetelin ja Laskutuksen.

Avaimet käteen -toimitus

Casio SE-S3000 luovutetaan sinulle ohjelmoituna ja noudon yhteydessä saat kassan käyttöopastuksen. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille tuotteet/tuoteryhmät verokantoineen ja hintoineen sekä haluttu kuittiteksti – me hoidamme loput! Ammattitaitoinen kassatiimimme osaa auttaa sinua mahdollisissa pulmissa joita ohjelmointiin liittyy. Meillä on pitkä kassakokemus ja annamme mielellämme vinkkiä siitä miten jokin asia kannattaa tehdä!

Muita ominaisuuksia:

 • 50 Pääryhmää
 • 200 tuoteryhmää, joista näppäimistöön saa 30
 • 7000 tuotetta, joista näppäimistöön saa 30
 • 50 myyjää
 • 4 Alv-kantaa
 • Päivä- kuukausi ja vuosiraportointi
 • Koko 400 x 450 x 220 mm / 14 kg

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Juho Pirhonen
Puh.nro: 044 3700 406

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

TTL Systems ja Casio

Tampereen Toimistolaite Oy on Casion kassakoneiden virallisen maahantuojan Ahola Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä Tampereella. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja yli vuosikymmenen kassakokemuksella. Parasta osaamisalaamme on asiakkaidemme henkilökohtainen palvelu jonka pohjana on asiakkaidemme tarpeiden ja liiketoiminnan tuntemus. Olemme lähellä sinua!

Lisätiedot

Yhteydenotto


  "Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

  "Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

  "Hyvä, pitkä yhteistyö."

  "Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

  "Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

  "Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

  "Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

   "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

   "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

  ”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

  "Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

  ”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

  "TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

  "Nopea palvelu ongelmatilanteissa"