Move 3500

Move 3500 - kannettava maksupääte 4G-yhteydellä ja Wifillä

Move 3500 -maksupääte on oiva työkalu silloin kun maksupäätteen pitää kulkea mukanasi! Maksupääte on uusittu versio suositusta iWL250G -maksupäätteestä. Laite käyttää varmennusten tekoon ja tapahtumien lähetykseen 4G -verkkoa, ja siihen on saatavilla myös Bluetooth-telakka. Sama maksupääte voidaan liittää käyttöpaikan WLAN-verkkoon. Move 3500 sopii hyvin kotiinkuljetuksiin, messuille, toreille ja myyjäisiin asiakkaiden luona suoritettavia heti veloitettavia palveluita unohtamatta. Näyttökokoa on kasvatettu, joten maksupäätettä on entistä helpompi käyttää.

  • Kirkas ja suurikokoinen värinäyttö jota on helppo käyttää myös auringossa
  • Pitkä akkukesto
  • Kevyt laite jota on helppo kantaa mukana
  • Wifi ja 4G samassa laitteessa, Bluetooth saatavissa lisätelakalla!

Move 3500 -maksupääte on vain 320g painollaan kannettavien laitemallien pienimpiä ja kevyimpiä, mutta silti siinä ei ole tingitty mistään.

Vuokraan kuuluu roaming SIM-kortti, joka osaa vaihtaa käyttämäänsä verkkoa mikäli jollain käyttöalueen operaattorilla on toimintahäiriö. Vastaavasti jos olet liittänyt laitteen Wifiin, maksupäätteen voi siirtää 4G-käyttöön jos Wifi-yhteys katkeaa ja päinvastoin.

Maksupäätteen akku on helppo ladata toimitukseen kuuluvassa lataustelakassa josta pääte irtoaa nostamalla. Ei siis erillistä latausjohdon irrottelua maksupäätteestä maksutapahtuman tekoa varten.

Ota yhteyttä - me kerromme miten voimme auttaa

Sampsa Kunnari
Puh.nro: 044 3700 407

Juho Pirhonen
Puh.nro: 044 3700 406

Saatavilla olevat sopimustyypit

Nets Plus

Nets Plus -sopimus sopii maksupäätteen pitkäaikaiseen käyttöön. Se on huoleton valinta, kun haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi etkä työkalujen murehtimiseen. Nets Plus -vuokrasopimus solmitaan 36kk määräajaksi, ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana määräajan päätyttyä. Kuukausimaksuun sisältyy laite, varmennuspalvelut, ohjelmistopäivitykset, vaihtolaitepalvelu ja kannettavilla laitteilla SIM-kortti. Kuukausimaksuun kuuluu myös raportointipalvelu. Tarvitset erikseen vain kuittirullat ja kauppiaspalvelun korttimaksujen tilittämistä varten. Nekin saat meiltä!

Nets Pay 20.

Uusin sopimustyyppimme joka sisältää edullisen Nets Kauppiassopimuksen! Kysy lisää myynnistämme niin laskemme sinulle sopivimman paketin.

Kuukausimaksut

Nets Pay 2.0 alkaen 35€/kk – kysy lisää!

Nets Plus 36kk 55€/kk

Nets Plus 12kk 69,90€/kk

 

Avausmaksut

Sopimusten avausmaksu on 60€/laite. Avausmaksun lisäksi Nets Plus- ja Nets Pay -sopimusten avauksesta veloitetaan laitemäärästä riippuva käsittelykulu, alkaen 15€.

Kaikkiin hintoihin lisätään Alv 24%.

TTL Systems ja Nets

Tampereen Toimistolaite Oy on Nets A/S Suomen toimiston valtuutettu jälleenmyyjä. Olemme toimineet maksupääteyhteistyössä Netsin ja sen edeltäjien Nets Finland Oy:n, BBS Manisonin ja Manison Maksujärjestelmät Oy:n kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. Meillä asiakaspalvelijalla on nimi ja kasvot, ja olemme kivenheiton päässä Tampereen keskustasta. Lähellä sinua!

Käyttöohjeet

Lataa uusimman ohjelmaversion maksupäätekäyttöohje. Ohjeet avautuvat uuteen välilehteen PDF-muodossa.

PDF- muotoisen tuote-esitteen saat ladattua täältä.

"Olemme hoitaneet maksupääteasioita TTL Systemsin kanssa ja palvelu on ollut aina erinomaisen hyvää! Aikataulut ovat pitäneet ja kaikesta sovitusta ollaan pidetty hyvin kiinni. Reagointi yllättäviinkin asioihin on sujunut aina luotettavasti ja nopeasti. Henkilökunta on ammattitaitoista."

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Apua on saanut heti ja laitteet ovat toimineet hienosti."

"Hyvä, pitkä yhteistyö."

"Kahvila Kodinsydämen ja TTL:n välinen yhteistyö on ollut erittäin asiantuntevaa ja yrittäjänä arvostamme erityisesti TTL:n nopeutta hoitaa asia kuin asia pikavauhtia! Kiitämme saumattomasta yhteistyöstä!"

"Henkilökohtainen !!! :) Hyvä ja nopea palvelu kaikissa kassa-asioissa"

"Palvelu on ollut nopeaa ja miellyttävää."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa."

 "Olemme käyttäneet TTL-systemsin palveluita ja casio-kassajärjestelmiä lähemmäs vuosikymmenen, ja sekä järjestelmät että asiakaspalvelu ovat olleet hyvin toimivia"

 "Olemme koko ravintolan viiden vuoden ajan käyttäneet TTL:n palveluita. Palvelu on aina ollut henkilökohtaista ja ripeää"

”Palveluna meillä on kassajärjestelmä. TTL:n kanssa kaikki on toiminut sovitusti ja uutena yrittäjänä on tukea saanut aina tarvittaessa. Lisäksi järjestelmä vaikuttaa todella toimivalta ja meidän tarpeita palvelevalta, kunhan itse panostamme sen opiskeluun riittävästi ja pääsemme hyödyntämään järjestelmää kaikilta osin”.

"Palvelualtis ja asiantunteva organisaatio, joka ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa"

”TTL Systems on hoitanut IT-asiamme mallikkaasti jo vuodesta 2007. Olipa kyseessä laitehankinnat tai vikatilanteiden korjaamiset, kaikki onnistuu. Ja ennen kaikkea nopeasti! Jukka Martikainen, Suomen Kuulostudio Oy”

"TTL Systemsin kanssa kaikki toimii ja palvelu on hyvää sekä nopeaa."

"Nopea palvelu ongelmatilanteissa"