Ohjelmistot

Laitteiston käyttökelpoisuus on hyvin lähellä verkonpainoa mikäli siihen ei ole asennettu ohjelmistoja. Valikoimastamme löydät työkaluohjelmistot palveluineen tukiohjelmistoja kuten tietoturvaa ja varmuuskopiointia unohtamatta.

microsoft logo
microsoft logo

Microsoft 365

Entinen Offce-paketti on maailman tunnetuimpia ohjelmistoja. Meiltä saat Office-ohjelmistot joko omaksi tai erilaisilla kuukausi- tai vuosihintaisilla paketeilla.

F-Secure tietoturvapalvelut

Olemme F-Securen tuotteiden jälleenmyyjä, ja meiltä saat toimintaasi mitoitetut tietoturvaohjelmistot työasemiesi, mobiililaitteidesi ja verkkosi suojaamiseen.

Halutessasi me hoidamme ohjelmistojen toiminnan valvonnan ja lisenssien uusinnan puolestasi.

Tietoturvaohjelmistojen suossa tarpominen voi olla raskas prosessi – kerro meille toiminnastasi niin valitaan yhdessä sitä parhaiten tukevat tietoturvaratkaisut!

Nexetic varmuuskopiointipalvelut

Oletko miettinyt mitä tarkalleen ottaen tapahtuu siinä vaiheessa kun koneesi ei joku aamu käynnisty ja siellä on sisässä tarjous tai sopimus jonka tarvitsisit mieluummin heti?

Nexeticin varmuuskopiointiohjelmistoilla- ja palveluilla et jää pulaan, ja tärkeät tietosi ovat saatavilla varmuuskopioista mikäli ne sisältävä laite hajoaa.

Vastoin yleistä luuloa Microsoft ei varmuuskopioi 365-palvelun dataa vaan asia on käyttäjän vastuulla. Esimerkiksi Nexeticin palveluilla voidaan varmuuskopioida Microsoft 365-palvelun sisältö, jolloin se on saatavilla vaikka jostain syystä Microsoftin palvelimilla oleva tieto katoaisi tai vahingoittuisi.

Muut työkaluohjelmistot

Tukkureidemme kautta voimme toimittaa myös monet muut yleiset työkaluohjelmistot kuten Adoben tai Corelin tuotteet.

Kerro meille toiminnastasi – me kerromme miten voimme auttaa!